Compo Odporna trata

Globoko zelena in zelo trpežna

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Opis

Trdna trata Compo je visokokakovostna mešanica travnih semen z vrhunskimi sortami po RSM (standardna mešanica semen), ki je idealna za trpežne športne in igralne trate. Trave hitro postanejo goste, zanje je značilna velika sposobnost regeneracije in niso zelo dovzetne za bolezni trate.

Z ekskluzivnim COMPO BioTurbo!

Naravni stimulatorji rasti v kombinaciji z vlago in temperaturo spodbujajo kaljenje semena v zelo kratkem času.

Kako uporabiti
Pripravite zemljo: Temeljito zrahljajte posejano površino in jo osvobodite plevela, kamenja in izboklin. Glede na kakovost tal je treba na površino vnesti začetno gnojilo (npr. Gnojilo za trate COMPO FLORAMID), da zagotovimo, da se sadike že od samega začetka oskrbijo s pravimi hranili. Po pripravi dajte tlem 1 teden časa za sajenje.

Setev: Trdni travnik COMPO SAAT enakomerno razporedite ročno. Semena rahlo naribajte (največ 1 cm globoko) v zgornjo plast zemlje. To preprečuje, da bi semena odpihnila in hitro izsušila. Rahel pritisk na tla z valjem za trato ali stopničasto ploščo spodbuja stik semena z zemljo.

POMEMBNO: Redno zalivajte posejano trato in ohranjajte mlade sadike (zlasti v prvih 3-4 tednih) stalno vlažne!

Kdaj uporabiti
od aprila do oktobra s temperature tal 10 °C
Količina nanosa: 20g / m²

COMPO SAAT z BioTurbo:
Čudovita trata zahteva ustrezna semena, dobre pogoje za rast in redno nego. Dobro razvit in zdrav koreninski sistem zagotavlja optimalen vnos vode in hranil, travo trdno zasidra v tla in je zato ključ do bujne zelene, goste in prožne travne preproge.
Novi COMPO SAAT z BioTurbo podpira travnik ravno tukaj. BioTurbo skriva posebne naravne mikroorganizme, ki izboljšajo rast korenin in vitalnost trate takoj, ko seme posejemo. Aktivno življenje tal se trajnostno spodbuja, tako da travne rastline hitreje dobijo tisto, kar potrebujejo. Poleg tega trata s pomočjo BioTurbo postane bistveno bolj odporna in manj nagnjena k boleznim. To je še posebej koristno za mlade in občutljive travnike. BioTurbo s pomočjo naravnih stimulatorjev rasti v kombinaciji z vlago in temperaturo stimulira kaljenje semen. BioTurbo je pravi pospeševalnik kalčkov, ki je v tej obliki na voljo samo v sistemu COMPO SAAT .
COMPO SAAT z BioTurbo aktivira seme, korenine, zemljo - in v enem koraku utrdi travnik!

Znamke: Compo
Vsebina zadošča za: 50-100 m²

Ocene izdelka

Izkušenj v slovenščina za Compo Odporna trata

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - še ni bilo napisanih recenzij. Najdete pa lahko 1 recenzijo v drugih jezikih.