Löwenzahn Verlag Fermentiranje (V NEMŠČINI)

Pripravite si lastno probiotično hrano

€ 36,90

(vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 1 k.

Dostava do dne torek, 30. april

Na zalogi od 29 april

Zakaj traja dlje časa?

Zakaj traja dlje časa? Tega izdelka trenutno ni na zalogi, vendar bo kmalu spet na voljo. Kljub temu lahko oddate naročilo - izdelek vam bomo poslali takoj, ko bo dobavljen. Zaprite opombo

Brezplačna dostava do Slovenija od € 39,90.
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • Osnovno znanje
  • 140 okusnih receptov
  • Obseg: 376 strani

Št. izd.: LZ-978-3-7066-2575-3 , Vsebina: 1 kos, EAN: 9783706625753

Opis

Fermentacija je zdrav in okusen način konzerviranja zelenjave. V tej knjigi boste izvedeli vse, kar morate vedeti o fermentaciji. Vse, kar potrebujete, je sveža zelenjava ali zelišča, sol, kozarci za vlaganje in čas za pripravo lastnih fermentiranih dobrot. Strokovnjaki za fermentacijo Kirsten in Christopher Shockey vam v razumljivih navodilih po korakih pokažeta osnovne tehnike fermentacije in vas hkrati navdušita, da ustvarite svoje. Brez ovir do fermentiranega uživanja skozi vse leto.

  • Osnovno znanje o fermentaciji
  • 140 raznolikih receptov od tradicionalnih do izjemnih - vegetarijanskih, veganskih in primernih tudi za Paleo dieto
  • Navodila po korakih
  • Fermentacija - kot pomoč
  • Nasveti za pravilno shranjevanje
  • Številne fotografije
  • Obseg: 376 vezanih strani (nemški jezik)

Prelistaj knjigo

Znamke: Löwenzahn Verlag
Löwenzahn Verlag: podnebju pozitivna proizvodnja

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Löwenzahn Verlag Fermentiranje (V NEMŠČINI)

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Fermentiranje (V NEMŠČINI)" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder