Löwenzahn Verlag Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)

Hranljiv užitek skozi vse leto

€ 34,90

(vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 1 k.

Dostava do dne sreda, 10. april

Na zalogi od 09 april

Zakaj traja dlje časa?

Zakaj traja dlje časa? Tega izdelka trenutno ni na zalogi, vendar bo kmalu spet na voljo. Kljub temu lahko oddate naročilo - izdelek vam bomo poslali takoj, ko bo dobavljen. Zaprite opombo

Brezplačna dostava do Slovenija od € 39,90.
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • Z več kot 200 recepti
  • Vsi načini shranjevanja
  • Obseg: 336 strani

Št. izd.: LZ-978-3-7066-2556-2, Vsebina: 1 kos, EAN: 9783706625562

Opis

V tej knjigi se boste naučili, kako naravno konzervirati zelenjavo. Avtorica in nutricionistka Rosemarie Zehetgruber razlaga hranilom prijazne metode konzerviranja, kot so kuhanje, vlaganje v olju in kisu, sušenje, sočenje, mlečnokislinska fermentacija, zamrzovanje ali izdelava kisa, tako da lahko presežek sadja spremenite v praktično zalogo.

  • Vse metode ohranjanja pridelka
  • Celovito praktično znanje o konzerviranju in pravilnem skladiščenju
  • Veliko zanimivih informacij o ohranjanju
  • 200 receptov za vlaganje in konzerviranje sadja, zelenjave, zelišč, gob, semen in cvetov
  • Obseg: 336 strani
  • Nemški jezik

Prelistaj knjigo

Znamke: Löwenzahn Verlag
Löwenzahn Verlag: podnebju pozitivna proizvodnja

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Löwenzahn Verlag Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Praktični priročnik za naravno konzerviranje (V NEMŠČINI)" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder