O Bloomlingu

Kako lepo, da ste se našli našo zeleno, vrtno oazo

Naše srce bije za vse, kar je zeleno in kar poskrbi, da vaš vrt zacveti. Z našimi barvitimi, večinoma trajnostnimi in ekološkimi izdelki želimo svet narediti z vami nekoliko prijaznejši in bolj zelen.

Pri nas boste našli odlične izdelke za vrt, kot so kakovostna semena, vrtno orodje, sadilniki, pesticidi in dodatki za vrt in balkon. Poleg tega obstajajo inovativni izdelki za gospodinjstvo ter uporabni pomočniki za očarljivo dekoracijo.

Kako se je vse začelo ...

Tako kot rastlina, ki jo negujemo in obrezujemo, je Bloomling rastel in sčasoma zrastel v velikega ponudnika. Trgovino je preobudil strasten hobi vrtnar, ki je bil vedno na preži za visokokakovostnimi vrtnimi pomočniki. Bloomling se je hitro razvil v pisano spletno trgovino z vsestranskim asortimanom z veliko predanosti in ljubezni do vseh stvari, ki so lepe na vrtu in gospodinjstvu. Danes smo majhna ekipa ljubiteljev vrta z velikim srcem. Naš cilj je, da vaš vrt zacveti z vami in da vaš dom spremenite v zeleno oazo.

Seveda si nenehno prizadevamo, da bi Bloomling postal še boljši in da bi za vas našli odlične nove in inovativne izdelke. Obstaja veliko koristnih nasvetov in trikov, pa tudi dobro utemeljeno znanje in izkušnje kot odlično dopolnilo k našim odličnim vrtnim izdelkom. Tako je uspelo, da Bloomling postane raj za vse strastne vrtnarje.