Cvetlični lonci in balkonska korita

Za sobne rastline in sajenje na terasi

Nakupovanje po kategorijah

Lonci in korita za rastline: 648 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Pladnji za gojenje, vrečke za rastline in podobno - vse za uspešno gojenje

Brez dvoma, vrtnarjenje je zabavno. Še bolj zabavno pa je s pravo opremo, ki ni le praktična, ampak tudi olajša delo zaradi njene visoke kakovosti. Na primer, če želite pridelovati lastno sadje in zelenjavo, potrebujete tudi prave pripomočke za gojenje. To vključuje lonce za gojenje, pladnje in mize za gojenje, ki nežnim sadikam ponujajo popolno okolje. Modeli iz naše ponudbe niso le praktični ampak tudi izgledajo odlično. Pravi lonci za gojenje zagotavljajo optimalno zalivanje vaših rastlin in preprečujejo tako gnilobo korenin kot grde vodne madeže na tleh.

Rastlinske torbe so idealne za gojenje sadja in zelenjave na majhnih vrtovih in na balkonih. Ker jih lahko enostavno prenašate, so še posebej uporabni. Njihova posebna tkanina zagotavlja močno rast korenin in zdrave rastline.

Posadite lončke v vseh barvah, oblikah in velikostih za očarljive poudarke.

Lonci za rastline so klasika med sadilniki in so na voljo v neštetih različnih velikostih, oblikah in materialih. Pri nas boste našli veliko izbiro različnih modelov, od visoko kakovostnih lončenih posod proizvajalca Burgon & Ball do inovativnih in nelomljivih modelov iz reciklirane plastike danskega proizvajalca elho.

Ne glede na to ali so v zaprtih prostorih ali na prostem, viseči cvetlični lonci vedno izgledajo posebej čudovito. So kot nalašč za dodajanje majhnih cvetličnih poudarkov in dodajanje zelenih rastlin nepričakovanim vogalom.

Okenska korita so idealna za ozelenitev balkonskih ograj in spreminjanje vašega balkona v majhen vrt. Prav tako so primerni za rože kot za pridelavo lastnega sadja in zelenjave.

Ali pa rastlinska košara? Takšna košara je še posebej privlačna alternativa klasičnim lončkom za rastline in odlično pritegne pozornost tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Ne glede na to kaj izberete, pri Bloomling imate vedno usposobljenega partnerja.