Kako oddati naročilo

Oddati naročilo

Naročanje je zelo enostavno! Na naši spletni strani lahko oddate naročila štiriindvajset ur na dan.

Izdelki so na voljo preko funkcije za iskanje ali navigacije. V kolikor ste izbrali izdelek, lahko znotraj tega izbirate glede na barvo, velikost, okus ali celo količino in s klikom na gumb "Dodaj v košarico" tega tudi naročite.

Nato v zgornjem desnem podoknu kliknite "Nadaljuj na blagajno" in pričeli boste s procesom naročanja. V kolikor ste naš redni kupec oz. ste pri nas že nakupovali, se lahko enostavno prijavite z vašimi podatki. V primeru, da ste naša nova stranka, se je potrebno enostavno in preprosto registrirati.

V naslednjih korakih izberete naslov za dostavo ter izberite želejen način plačila. V zadnjem koraku lahko ponovno preverite svoje naročilo in tega s klikom na gumb "Oddaj naročilo" tudi uspešno zaključite.

Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrdilo o naročilu. Vaše naročilo bo obdelano v najkrajšem možnem času.

Zaloga in razpoložljivost

Trudimo se, da vam vedno ponudimo čim več izdelkov in, da imamo tudi vedno na zalogi. Izdelki, ki so na zalogi, bodo odposlani še isti ali najkasneje naslednji delovni dan.

Na strani izdelka, si lahko ogledate status dostave izdelka. Ločeno je prikazano:

  • Na voljo
  • Na voljo v X dneh/ tednih
  • Trenutno ni na voljo
  • Dostava neposredno od proizvajalca

V kolikor imate svoje izdelke že v košarici, je na strani pregleda košarice predviden datum dostave vašega celotnega naročila.

V kolikor se naknadno pojavijo težave pri sami dostavi vas bomo o tem obvestili.

Načini plačila

Možnosti načina plačila za državo: Slovenija
Predračun
Vrednost naročilo udobno nakažete na naš poslovni račun. Izdelki bodo odpremljeni, ko bo znesek nakazan na naš račun.
Kreditna kartica
Plačajte hitro in enostavno z vašo kreditno kartico. Mi sprejemamo: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB.
Kreditna kartica
Enostavno in varno plačilo spletnih nakupov z vašo kartico Maestro.
Po povzetju
Plačilo kupnine uredite neposredno poštarju ob prevzemu paketa. Naprošamo vas, imate pripravljeno gotovino. Prejeli boste obvestilo takoj, ko bo vaš paket zapustil naše skladišče.
Paypal
Plačajte hitro in enostavno preko paypal računa

Katere dodatne možnosti dostave so na voljo?

Voščilniva

Pri nas imate možnost, da v paket dodate svojo osebno voščilnico. Izbirate lahko med različnimi motivi, dodate lahko osebno sporočilo in na voljo imate tudi predogled voščilnice.

Po oddaji naročila voščilnice ni več mogoče dodati.

Račun se ne priloži v paket

Možnost je še posebej pomembna, če želite poslati darilni paket, brez priloženega računa. V tem primeru lahko določite ločen naslov za izstavo računa in naslov za dostavo paketa. Paket se nato pošlje na naslov za dostavo, račun pa ločeno na naslov za izstavo računa.

V kolikor sta naslov za dostavo in izstavo računa enaka, bosta tako darilni paket kot tudi račun dostavljena na isti naslov. Samo ločeno pakirana.

Katere specialne dostave so na voljo?

Hladilna dostava

Za popolno svežino in najvišjo kakovost, so v poletnih mesecih, na toplotno občutljivi izdelki, dostavljeni preko hladilne dostave. Izdelki, ki so bili prijavljeni kot zamrznjeni izdelki so samodejno odposlani v hladilnih škatlah. Te možnosti žal ni mogoče izključiti.

Paket je izotermično zapakiran z ekstrudiranim polistirenom, ki je prevlečen z aluminijasto folijo debeline 5 mm.

Škatlo lahko odvržete v smeti z rumeno vrečko med ločevalne odpadke za plastične embalaže in kompozite.

Za samodejno hladilno dostavo je doplačilo 4,90 € poleg običajnih stroškov dostave.

Dostava neposredno od proizvajalca

Nekateri izdelki, kot npr. nerodni izdelki za dostavo so poslani neposredno od proizvajalca. Informacije je mogoče najti med samim postopkom naročanja na podlagi možnosti dostave. Tukaj sledenja pošiljke žal ni na voljo, saj paketi niso odpremljeni neposredno iz našega logističnega centra.

Za vprašanja vam je navoljo vedno naša služba za pomoč strankam.

Pošiljanje rastlin

Rastlin dobavni rok

Da bi zagotovili najboljšo možno kakovost, se odprema rasltlin izvaja neposredno iz avstrijske vrtnarske šole. Rastline se dostavljajo skrbno pakirane tako, da pridejo varno do vas.

Vse rastline prihajajo izključno iz Avstrije in jih dostavljamo samo po Avstriji. Glavna prednost tega so kratke transportne poti, kar varuje okolje in rastline.

Pošiljanje in dostava

Rastline so živi organizmi, zato dobavi posvečamo posebno pozornost. Poskrbite, da boste lahko prevzeli naročilo v predvidenem časovnem okvirju. V kolikor to ni mogoče, nam javite željeni datum dostave.

Opomba:

Določene zunanje rastline (Kirschlorbeer Caucasica, Kirschlorbeer Novita, Portugisiescher Kirschlorbeer Angustifolia, Heimische Eibe) so dostavljene na paletah. Le te so dostavljene s špedicijsko službo, ki vas bo kontaktirala po telefonu v zvezi z dostavo.

Ob petkih in ko je naslednji dan po počitniški pošiljki opravljeno "Hedge" do naslednjega delovnega dne!

Po dostavi

Da bi zagotovili, da vaše rastline ostanejo zdrave tudi po dostavi, je pomembno, da jih hitro razpakirate in postavite na predvideno mesto. Poskrbite za senčno mesto in dovolj vode.

Kaj pomenijo dodatne opombe v naročilu?

Dodatne opombe za naročilo lahko oddate v nakupovalni košarici. Opomba predstavlja dodatne informacije za naš logistični center. Žal preko te možnosti ne morete pošiljati sporočil na posamezne dostavne službe.

Naša služba za podporo strankam poskuša te informacije posredovati na posamezne dostavne službe. Na žalost, ne moremo zagotoviti, da bodo dostavne službe obvestilo prejele oz. upoštevale.

V kolikor želite vaše naročilo spremeniti ali dodati informacije se lahko obrnete na našo službo za podporo strankam.

Kaj pomenijo posamezna stanja mojega naročila?

Ko ste enkrat oddali naročilo, lahko v vašem računu vidite trenutni status vašega naročila. Prosimo, bodite pozorni na status naročila, ko želite naročilo spremeniti.  

Čakanje na plačilo - to pomeni, da vašega plačila še nismo prejeli. V vašem naročilu so še mogoče spremembe. Po štirih tednih od oddaje naročila, vam bomo poslali opomnik za plačilo, nato pa bo vaše naročilo zaustavljeno. Če boste plačali kasneje, se bo vaše naročilo preprosto aktiviralo po tem času. 

V pripravi - naročilo sprejeto, vendar še ni obdelano. Spremembe so še mogoče.  

V procesu pakiranja - paket je v procesu pakiranja ali je že na poti k dostavni službi. Spremembe niso mogoče.

Poslano - naročilo je bilo poslano.

Preklicano - vaše naročilo je bilo preklicano.