Kiepenkerl Rožmarin "Abraxas"

Idealno za praženje in pečenje na žaru

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Rožmarin se pogosto uporablja v francoski, provansalski in italijanski kuhinji. Idealno za praženje in pečenje mesa in rib ali za ribjo juho. Za sorto "Abraxas" je značilna intenzivna aroma, hitra rast, enotna rastlinska struktura in čudovita dišava.

Razmik med rastlinami: ca. 30 x 30 cm
Čas kalitve: 14 do 21 dni
Žetev: Junij, Julij, Avgust, September, Oktober
Znamke: Kiepenkerl
Vsebina zadošča za: 50 rastlin
Globina rastline: 0,5 do 1 cm
Končna višina rastline: 30 do 60 cm
Botanično ime: Salvia rosmarinus

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Kiepenkerl Rožmarin "Abraxas"

1,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
0 (0%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
1 (100%)

1 ocena

Kupci, ki so naročili "Rožmarin "Abraxas"" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder