Kiepenkerl Rožmarin "Abraxas"
Idealno za praženje in pečenje na žaru
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki
Opis
Rožmarin se pogosto uporablja v francoski, provansalski in italijanski kuhinji. Idealno za praženje in pečenje mesa in rib ali za ribjo juho. Za sorto "Abraxas" je značilna intenzivna aroma, hitra rast, enotna rastlinska struktura in čudovita dišava.
Razmik med rastlinami: | ca. 30 x 30 cm |
---|---|
Čas kalitve: | 14 do 21 dni |
Žetev: | Junij, Julij, Avgust, September, Oktober |
Vsebina zadošča za: | 50 rastlin |
---|---|
Globina rastline: | 0,5 do 1 cm |
Končna višina rastline: | 30 do 60 cm |
Botanično ime: | Salvia rosmarinus |
Ustrezni izdelki
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Kiepenkerl Rožmarin "Abraxas"
1,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 1 | (100%) |
1 ocena
- Brez recenzij.
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Bloomling:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 49,90
-
Brezplačno
vračilo -
24 urna dostava
Več kot 11.300 izdelkov