sagaform Herbs & Spices posoda za zelišča Duo

Posoda za namakanje iz keramike

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

sagaform Pustolovski nož za gobe
sagaform Set za gobe
sagaform Bar Rocking Whiskey Glass, 6 kosov.

Opis

S to elegantno posodo za zalivanje ohranja vaša zelišča in kuhinjske rastline sveže dlje časa!

Info: zelišča v samem paketu niso vključena

Znamke: sagaform

Dodatne informacije

Blagovna znamka Sagaform zagovarja vesela, inovativna darila za kuhinje in pogrnjene mize. Za zaprte prostore, kot prostore na prostem. Izdelki, ki jih želite podariti in tudi obdržati zase. Sagaform je idealno darilo za vse priložnosti, na primer, kot darilo za luštna vabila ali kot darilo za dobrodošlico novih sosedov. Tudi za poslovna darila, ali pa darila za kolege in kolegice, kot majhno pozornost za dobro sodelovanje. Sagaform je z drugimi besedami, za izdelke, ki posredujejo veselje in hvaležnost in pričarajo nasmeh na vsakem obrazu.

Da vam omogočimo vse to, delamo z vodilnimi oblikovalci iz skupine Schwends. Oblikovalci, ki so ponotranjili temeljne vrednote blagovne znamke in so v realnem času z dekorativnimi trendi sedanjega življenjskega sloga.

To je ključnega, če želimo, če želimo ponuditi naš prvovrsten skandinavski dizajn. Visoke zahteve postavljamo tudi našim dobaviteljem. Samo visokokakovostni izdelki, imajo mesto v ponudbi Sagaform. Dobrodošli v inovativnem svetu Sagaform

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek sagaform Herbs & Spices posoda za zelišča Duo