Ecofurn Čistilni set Super

Za optimalno nego

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Ecofurn Blazina za Eco stol
Ecofurn Seil-Set für EcoChair

Opis

Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete za popolno nego vašega pohištva EcoFurn. Redno čiščenje in ponovno mazanje lesa zagotavljata dolgo življenjsko dobo pohištva EcoFurn in zagotavljata, da boste v njem uživali dlje časa.

Temeljito čiščenje in nego je treba izvesti še posebej pred shranjevanjem pohištva.

Set je sestavljen iz:

  • 1x goba za čiščenje
  • 1x razpršilo za čiščenje lesa in plastike
  • 1x odstranjevalec plesni

Sredstvo za čiščenje lesa in plastike Softcare je učinkovito čistilo za odstranjevanje cvetnega prahu, prahu, madežev in umazanije z lesa, plastike in pohištva iz poliratana.

Uporaba: Razpršite po površini in z gobo nanesite ali poškropite in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito sperite z vodo. Pred nadaljnjo obdelavo pustite, da se površina popolnoma posuši. Med uporabo se izogibajte neposredni sončni svetlobi, saj se površina lahko prehitro posuši. Po potrebi ponovite. Nato po potrebi obdelajte z lesnim oljem.

Odstranjevalec plesni Softcare odstranjuje plesnive in z mahom obložene površine. Sredstvo se lahko nanaša na vrtno pohištvo, ograje, strehe in kamen. Primerno tudi za notranjo uporabo.

Uporaba: Razpršite sredstvo za odstranjevanje plesni na površino, ki jo je treba obdelati, in pustite delovati 10-15 minut. Nato sperite s čisto vodo. Pred uporabo dobro pretresite.

Znamke: Ecofurn

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Ecofurn Čistilni set Super