Ecofurn Čistilni set Super

Za optimalno nego

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Opis

Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete za popolno nego vašega pohištva EcoFurn. Redno čiščenje in ponovno mazanje lesa zagotavljata dolgo življenjsko dobo pohištva EcoFurn in zagotavljata, da boste v njem uživali dlje časa.

Temeljito čiščenje in nego je treba izvesti še posebej pred shranjevanjem pohištva.

Set je sestavljen iz:

  • 1x goba za čiščenje
  • 1x razpršilo za čiščenje lesa in plastike
  • 1x odstranjevalec plesni

Sredstvo za čiščenje lesa in plastike Softcare je učinkovito čistilo za odstranjevanje cvetnega prahu, prahu, madežev in umazanije z lesa, plastike in pohištva iz poliratana.

Uporaba: Razpršite po površini in z gobo nanesite ali poškropite in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito sperite z vodo. Pred nadaljnjo obdelavo pustite, da se površina popolnoma posuši. Med uporabo se izogibajte neposredni sončni svetlobi, saj se površina lahko prehitro posuši. Po potrebi ponovite. Nato po potrebi obdelajte z lesnim oljem.

Odstranjevalec plesni Softcare odstranjuje plesnive in z mahom obložene površine. Sredstvo se lahko nanaša na vrtno pohištvo, ograje, strehe in kamen. Primerno tudi za notranjo uporabo.

Uporaba: Razpršite sredstvo za odstranjevanje plesni na površino, ki jo je treba obdelati, in pustite delovati 10-15 minut. Nato sperite s čisto vodo. Pred uporabo dobro pretresite.

Znamke: Ecofurn

Izkušenj v slovenščina za Ecofurn Čistilni set Super