Vrtno pohištvo Ecofurn

Nordic Design 100% from Nature

Edinstveni izdelki finskega proizvajalca EcoFurn navdušujejo s svojo preprostostjo, ki jim daje poseben značaj in so v popolni harmoniji z naravo. Prav zaradi te preprostosti je pohištvo EcoFurn tako vizualno privlačno. Ne glede na to ali ste v zaprtih prostorih ali na prostem, z naslanjači in mizami EcoFurn, izdelanimi na Finskem in v Estoniji, lahko postavite posebne poudarke, kjer koli in v svoj dom vnesete kanček živahne naravnosti in nordijskega načina življenja.

Nakupovanje po kategorijah

Ecofurn: 23 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Narava je tukaj v središču pozornosti

Izdelki finskega proizvajalca EcoFurn ponujajo prostor za najpomembnejše – naravo. Sami so izdelani iz naravnega produkta lesa in zato izžarevajo neprimerljivo toplino, zaradi česar so kosi pohištva z izrednim šarmom tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Posebna montaža s konopljinimi vrvmi bistveno pripomore k odličnemu videzu kosov pohištva in jim daje visoko fleksibilnost. To omogoča, da stoli optimalno porazdelijo težo tudi na neravnih površinah. In če pohištva ne uporabljate, ga lahko zložite in pospravite, da prihranite prostor. Tako ni prepričljiv samo dizajn, ampak tudi funkcionalnost na vseh področjih.

Edinstvena izkušnja sedenja v zaprtih prostorih in na prostem

Zaradi svoje edinstvene izdelave in montaže, stoli EcoFurn ponujajo neprimerljivo udobno sedenje, ki vas vabi, da nekaj ur preživite ob dobri knjigi. Dva nastavljiva položaja sedenja - pokončno ali sproščeno - vam omogočata, da optimalno prilagodite stole vašim individualnim potrebam. Zahvaljujoč različnim vrstam lesa in barvam, ki so na voljo, imate tudi številne vizualne različice. Stole in mize lahko popolnoma prilagodite svojim osebnim zamislim in ustvarite svojo popolno oazo miru v zaprtih prostorih in na prostem.

V trgovini Bloomling boste našli unikatne stole in mize finskega proizvajalca Ecofurn v različnih oblikah in barvah. Nizke cene, odlična storitev ter hitra in priročna dostava naravnost na dom, odlično zaokrožijo nakupovalno izkušnjo v naši trgovini.