Gardena Bluetooth za nadzor namakanja

Priročno namakanje preko pametnega telefona

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • Domet: do 10 m
  • Primerno za iOS in Android
  • Učinkovito in prihranek vode

Opis

Namakalni nadzor Bluetooth® podjetja GARDENA vam omogoča priročno upravljanje vašega namakalnega sistema GARDENA prek vašega pametnega telefona. Preprost, eleganten dizajn, odporen proti vremenskim vplivom je nameščen neposredno na pipo in ga je zdaj mogoče priročno nastaviti v polmeru do 10 m s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom z operacijskim sistemom Android ali iOS. Ne glede na to, ali gre za dnevno sobo ali ležalnik, imate vedno in povsod pod nadzorom zalivanje rastlin.

Z aplikacijo GARDENA Bluetooth® za optimalno oskrbo z vodo za vaše rastline

Aplikacija GARDENA Bluetooth® poveže vaš pametni telefon s krmilnikom namakanja v preprostih korakih in predlaga idealne namakalne cikluse za vaše rastline. Ustvarite lahko tudi do tri posamezne urnike zalivanja rastlin. Ti vključujejo različne začetne čase, dolžine in po potrebi nastavljive prekinitve zaradi dežja. Če želite svoje rastline oskrbeti z vodo izven izbranega namakalnega cikla, jo lahko preprosto ustavite ali znova sprožite s pritiskom na gumb. Trenutno stanje povezave Bluetooth®, uporabljena 9 V alkalna baterija in namakanje se prikažejo prek treh LED -lučk stanja na nadzorni plošči. Če je baterija skoraj prazna se naslednje zalivanje samodejno prepreči.

Nadzor namakanja Bluetooth® podjetja GARDENA se lahko idealno kombinira s senzorjem vlažnosti tal GARDENA, ki je na voljo ločeno. To zagotavlja, da se časovno nadzorovano namakanje izvaja le, če je zemlja ustrezno suha. Na ta način so vaše rastline optimalno prilagojene njihovim potrebam in oskrbljene z varčevanjem z vodo.

Znamke: Gardena

Dodatne informacije

Napajanje: 1 x 9 V alkalna baterija (ni priložena)
Priključek za senzorje: Da
Delovni tlak: najmanj 0,5 bar - največ 12 bar
Navoj: primeren za priključke 26,5 mm (G 3/4) in 33,3 mm (G1)
Zalivalni cikli na dan: 3
Čas zalivanja: 0 h 1 min - 7 h 59 min
Pogostost zalivanja: individualno nastavljiva

Izkušenj v slovenščina za Gardena Bluetooth za nadzor namakanja