Sem novi kupec

Kje se lahko, kot kupec, prijavim?

Na tej povezavi lahko kadar koli ustvarite svoj račun kupca: /kunden/registracija

Ob registraciji lahko izberete svoje osebno geslo oziroma se lahko odločite, da vam na vaš elektronski naslov samodejno posreduje vaše geslo naš sistem.

Potrditev registracije boste takoj prejeli na vaš elektronski naslov. V kolikor E-pošte ne najdete v svojem nabiralniku vas prosimo, da preverite še druge mape kot so SPAM, JUNK MAIL, ali pa nas kontaktirajte.

Prosimo, da se prepričate, da ste pravilno vnesli vaš elektronski naslov!

Kaj so prednosti, če ustvarim račun uporabnika?

Prednosti računa kupca v trgovini  Bloomling Slovenija:

  • sledenje naročilu na spletu
  • pregled vseh prejšnjih naročil
  • ustvarjanje in upravljanje seznamov želja
  • urejanje svojih naslovov za dostavo

Kaj je prijava kot gost?

Pri nas imate možnost, da naročilo oddate kot gost. V tem primeru se je potrebno pri vsakem naročilu ponovno prijaviti kot gost in vnesti svoje podatke kateri pri nas niso shranjeni. Kot gost niste upravičenih do popustov, se žal ne morete prijaviti na naše elektronske novice in ne morete koristiti prednosti polnega računa kot kupec.

Temu primerno nimate informacij o, npr. vaših odprtih naročilih. Kodo za sledenje pakete boste prejeli samo 1x na vaš elektronski naslov.

V kolikor ste pri nas nakupovali kot gost in želite sedaj ustvariti račun kupca potem se je potrebno na novo registrirati oziroma nam morate glede želje poslati elektronsko obvestilo. Nato lahko pretvorite svoj račun gosta v račun kupca.

Vedno se prepričajte, da je vaš elektronski naslov pravilen. V nasprotnem primeru ne boste prejeli vseh dodatnih informacij, v zvezi z vašo pošiljko kot gost.

Ali se lahko prijavim kot podjetje?

Kot podjetje, se lahko prijavite tako, da vnesete svojo davčno ali UID (SI-DŠ) številko. Za podjetja izven Avstrije je pomembno, da je UID številka registrirana mednarodno - v nasprotnem primeru žal te ne moremo sprejeti. Naš sistem preveri UID v skladu s smernicami Evropske unije.

Kot podjetje z UID številko veljajo neto cene brez DDV-ja. Če je vaša UID številka nesprejemljiva lahko pri nas vseeno nakupujete. Plačan DDV lahko v svoji državi, na koncu leta deklarirate. DDV lahko tako prejmete povrnjen.

Vnos davčne številka (brez SI) ne vpliva na končno ceno izdelka. Vnos le te pomeni samo dodatno informacijo na izdanem računu.

Ali kot pri vas, kot podjetje za maloprodajo nakupujem po ugodnejših cenah?

Žal to ni mogoče. Naše izdelke prodajamo le končnim potrošnikom, veleprodajnih cenikov nimamo.