Thompson & Morgan Paradižnik "Roma Nano"

Tradicionalni okus paradižnika

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Opis

Tradicionalni, italijanski, sočni paradižnik v obliki slive. Ko je paradižnik posajen na prostem, ima še bolj sočen okus. Idealno za jedi s testeninami, v juhah in salsi ter kot posušena priloga.

Italijanski kuharski namig:
Pečen paradižnik. Paradižnik razpolovimo, položimo na pekač in potresemo z oljčnim oljem. Potresemo s peteršiljem, baziliko, drobtinami in kolobarji masla in pečemo v pečici.

Primeren čas za setev: Februar, Marec, April
Žetev: Julij, Avgust, September, Oktober
Znamke: Thompson & Morgan
Primerno mesto za setev: Rastlinjaki
Naprodaj: Komplet semen
Globina rastline: 0,5-1,5 cm
Lokacija: Sončna, od vetra zaščitena lega
Zalivanje: Visoko

Dodatki

Izkušenj v slovenščina za Thompson & Morgan Paradižnik "Roma Nano"