Izdelki za piknik

Vse, kar potrebujete za piknik

Piknik je priljubljen pri mlajših in starejših. Samo spakirate veliko okusnih stvari, sedete na kolo in se odpravite na prijetno mesto v svežo naravo! Da lahko piknik uspe, je seveda pomembna tudi ustrezna oprema. V Bloomling boste našli vse, kar potrebujete, od hladilnih torb do posode in jedilnega pribora, da bo vsak piknik uspešen.

Prirejam piknik: 60 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Z Bloomling za zabavo na pikniku

Piknik je zabaven, o tem ni dvoma. Seveda potrebujete ustrezno opremo, da bo vse potekalo brez težav. Šele takrat je piknik resnično v veselje, saj ko se zavite dobrote raztresejo naokoli in se med prevozom vse razleti po okolici, o zabavi ni govora.

Zato je še toliko bolj pomembno, da s pravo, kakovostno opremo za piknik postavite temelje za nemoteno piknik zabavo. Ponujamo vam veliko izbiro visoko kakovostnih odej za piknik, hladnih vrečk, hladnih steklenic, posod in jedilnega pribora. Ne prepričajo le s svojim odličnim dizajnom , ampak tudi z visoko kakovostjo obdelave in kakovosti materiala.

To je tisto, kar potrebujete za piknik

Piknik ni samo piknik. Izbira prave opreme je v bistvu odvisna od dveh vprašanj:

  • Kje želite pripraviti piknik?
  • Kaj želite za piknik pripraviti?

Če so vaš cilj razgledne točke ali podobno, lahko tam pričakujete sedeže, na primer klopi. Odeja za piknik torej ni nujno potrebna. Ampak vsekakor izgleda popolnoma drugače, če želite piknik neposredno na travniku ali ob vodi. Potem je vodoodporna odeja za piknik nujna.

Za mini piknik je dovolj, da zapakirate nekaj piškotov ter kavo ali čaj. V naših visokokakovostnih termo flaškah in skodelicah sta kava in čaj zanesljivo še vroči, tako da ju lahko na pikniku uživate kot sveže kuhano. Poleti pa naše tremo flaško ohranjajo vaše pijače osvežilno hladne. Vsekakor je potrebno vključiti tudi kakovostno odejo za piknik, saj ne le, da lahko udobno sedite, ampak tudi, da ostane vse ostalo suho.

Če bo piknik nekoliko večji in želite na primer s seboj vzeti sendviče, solate in podobno, nujno potrebujete kakovostno hladilno torbo, ki zanesljivo ohranja svežino zapakiranih dobrot. Torba za hlajenje ponuja tudi prostor za vodo, sokove in limonade, tako da se lahko v vsakem primeru na pikniku osvežite. Pri izbiri prave namizne posode se prepričajte, da je ni lomljiva. Materiali, kot je emajl, so zato še posebej primerni za jedi za piknike.

Bloomling vam ponuja veliko izbiro odej za piknik, pripomočkov za piknik, hladnih torb, lepih skodelic in vsega drugega, kar potrebujete za uspešen piknik. Tako ne more iti nič narobe!