Burgon & Ball

Visokokakovostno vrtno orodje za strastne ljubitelje vrta

Britansko podjetje Burgon & Ball se zavzema za izjemno kakovostno vrtno orodje, ki ustreza tudi najvišjim zahtevam in je med najboljšimi, ki jih najdete na trgu. Paleta te blagovne znamke ne vključuje samo lopate, grablje, lopatic in srpov, ampak vse, kar potrebujete za delo na vrtu. Zaradi izjemne kakovosti posameznih izdelkov je delo na vrtu še bolj zabavno in tudi lažje za rokovanje. Odlični modeli izdelkov so prava češnja na torti, ki vam polepšajo dneve na vrtu.

Nakupovanje po kategorijah

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Burgon & Ball: 288 izdelkov

  Filter

  Vse cene vključujejo DDV.

  Burgon & Ball - britansko podjetje z dolgoletno tradicijo

  Zgodovina podjetja Burgon & Ball sega v leto 1730 in obsega skoraj 300 let. Že sredi 19. stoletja je podjetje s sedežem v Sheffieldu proizvajalo do 300.000 škarij za striženje ovac na leto. Njegova skrivnost uspeha: namesto železa, takratnega materiala, so za škarjasto rezilo uporabili najboljše lito jeklo.

  Proti koncu 19. stoletja je podjetje začelo izvažati svoje izdelke v Južno Ameriko in tako skočilo v internacionalizacijo. V dvajsetih letih 20. stoletja je proizvodnja prvič presegla proizvodnjo škarij za striženje ovac. Danes vrtno orodje Burgon & Ball uradno priporoča Royal Horticultural Society - večja nagrada v vrtnarski industriji skoraj ne bi mogla biti.

  Vse za preudarnega hobi vrtnarja iz Burgon & Ball

  Danes ponudba Burgon & Ball vključuje vse, kar bi si hobi vrtnarji s profesionalnimi zahtevami lahko želeli.

  • Vrtno orodje: Poleg vrtnega orodja z dolgimi ročaji Burgon & Ball proizvaja tudi orodja s kratkimi ročaji in rezalnimi orodji. Vse to odlikuje vrhunska kakovost materiala in obdelave ter izjemno lep dizajn.
  • Vrtni dodatki: Ne glede na to ali so zalivalke, vedra, košare, termometri, predpasniki, ščitniki za kolena, rokavice, shranjevanje hrane ali celo skodelice za kavo, Burgon & Ball ponuja veliko uporabnih in lepih dodatkov za vrt in gospodinjstvo.

  Poleg tega Burgon & Ball sodeluje tudi z znano britansko notranjo oblikovalko, avtorico in kuharico Sophie Conran. Zbirke, ustvarjene v okviru tega sodelovanja, navdihujejo z znano visoko kakovostjo Burgon & Ball in neprimerljivim slogom Sophie Conran.

  V Bloomling boste našli veliko izbiro izjemnih izdelkov podjetja Burgon & Ball, ki vsekakor prepričajo tako glede kakovosti kot oblikovanja. Poleg tega se lahko veselite ugodnih cen ter hitre in priročne dostave neposredno na vaš dom.